Privatlivspolitik: BonusFinder

Hos BonusFinder ønsker vi at være så klare og åbne som muligt. Som dig kan vi heller ikke lide masser af småskrifter og juridisk jargon. Vi har prøvet vores bedste, men hvis du gerne vil stille et spørgsmål, bare send os en email. Vores fortrolighedspolitik blev opdateret i september 2019. Vi opdaterer den i gang imellem, og hvis vi foretager ændringer, der kan have væsentlig indflydelse på dig, giver vi dig besked, før de sker.

GAMBLING.COM GROUP LIMITED – POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER OG COOKIES

GDC Media Limited, et datterselskab af Gambling.com Group Limited (Nasdaq: GAMB) (“GAMB”), er ejer af de websteder, der drives af og på vegne af koncernen.

Betegnelserne “GDC“, “vi“, “vi” eller “vores” henviser samlet til GAMB og dens nuværende og fremtidige datterselskaber (“Gruppemedlemmer“).

GDC Media Limited har givet licens til driften af visse af GDC’s websteder på visse geografiske steder til andre koncernmedlemmer, herunder:

(a) alle GDC-websteder, der drives i USA, til GDC America Inc., et GAMB-datterselskab;

(b) visse GDC-websteder, der opererer i USA’s område, til Roto Sports, Inc. et datterselskab af GAMB, under en underlicens fra GDC America, og

(c) visse GDC-websteder, der opererer på verdensplan (undtagen USA), til NDC Media Limited, et datterselskab af GAMB.

Denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger og cookies (“Politik”) beskriver GDC Media Limiteds praksis, herunder de koncernmedlemmer, der er involveret i driften af GDCs websteder på forskellige geografiske steder, og de rettigheder og valgmuligheder, der er tilgængelige for enkeltpersoner med hensyn til personoplysninger.

FORMÅLET MED DENNE POLITIK

GDC respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Ved personoplysninger forstås alle oplysninger, der vedrører en identificerbar person. Det omfatter ikke data, hvor muligheden for at identificere en person er blevet fjernet (anonyme data).

Denne politik beskriver de rettigheder og valgmuligheder, der gælder for dine personlige data. Det er vigtigt, at du læser politikken omhyggeligt. Hvis du har spørgsmål om denne politik, herunder anmodninger om at udøve dine juridiske rettigheder, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.

Vi kan ændre denne politik efter behov for visse af GDC’s tjenester og for at overholde lokale love eller bestemmelser rundt om i verden, f.eks. ved at give supplerende oplysninger i visse lande. Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke for GDC’s behandling af personoplysninger om dets personale, f.eks. ansatte og kontrahenter.

Vi giver også vigtige supplerende oplysninger her, som udelukkende gælder for personer, der befinder sig i Den Europæiske Unions medlemsstater, lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Det Forenede Kongerige og Schweiz (samlet “Europa” eller “Europæisk“) og for personer, der befinder sig i staten Californien, USA::

  • Europæiske brugere bør læse de vigtige oplysninger nedenfor om overførsel af personlige data uden for Europa.
  • Indbyggere i Californien bør læse de vigtige oplysninger nedenfor om vores håndtering af personoplysninger.

Vores websteder kan indeholde links til websteder, plug-ins og applikationer fra tredjeparter. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det give tredjeparter mulighed for at indsamle, bruge eller på anden måde håndtere data om dig. Vi har ikke kontrol over disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger. Når du forlader et af vores websteder, opfordrer vi dig til at læse privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger.

DE PERSONLIGE OPLYSNINGER, VI INDSAMLER

Vi indsamler personoplysninger om enkeltpersoner fra forskellige kilder, der er beskrevet nedenfor. Hvor det er relevant, angiver vi, om og hvorfor enkeltpersoner skal give os personoplysninger, samt konsekvenserne af at undlade at gøre det. Vi kan indsamle, bruge, opbevare og overføre forskellige former for personoplysninger om dig (“Personoplysninger”), som vi har grupperet som følger:

Personoplysninger” omfatter alle oplysninger, ud fra hvilke du kan identificeres personligt, herunder dit navn, efternavn, e-mail-adresse, telefonnummer eller mobilnummer.

Profildata” omfatter et brugernavn, en adgangskode og et profilbillede, som en person kan oprette og uploade på et af vores websteder eller mobilapplikationer, sammen med alle andre oplysninger, som en person indtaster i sin kontoprofil;

Finansielle kontooplysninger” omfatter betalingskortoplysninger eller bankkontooplysninger;

Rekrutteringsprocesdata” omfatter en jobansøgers CV og eventuelle følgebrev og noter, der er taget i forbindelse med din rekrutteringsproces i forbindelse med en jobansøgning og en samtale med en jobansøger; andre oplysninger fra en jobansøger, såsom faglige kvalifikationer og færdigheder, uddannelses- og arbejdshistorie og andre oplysninger af den type, der er indeholdt i et CV eller et følgebrev;

Tekniske data” omfatter internetprotokol (IP-adresse), browsertype og -version, tidszoneindstilling og placering, operativsystem og platform og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til vores websteder;

Brugsdata” omfatter oplysninger om, hvordan du bruger vores websteder.

Vi kan også indsamle, bruge og dele “aggregerede data” såsom statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerede data kan være afledt af dine personoplysninger, men betragtes ikke som personoplysninger i henhold til loven, da disse data hverken direkte eller indirekte afslører din identitet.

Vi indsamler ikke oplysninger om din race, etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisning, seksuelle orientering, politiske holdninger, fagforeningsmedlemskab, oplysninger om dit helbred samt genetiske og biometriske data. Hvis du ansøger om et job hos os, indsamler vi dog oplysninger om straffedomme og lovovertrædelser.

Vi indsamler automatisk tekniske data og brugsdata. Hvis du bruger en mobilenhed, indsamler vi data, der identificerer din mobilenhed, enhedsspecifikke indstillinger og karakteristika, app-nedbrud og anden systemaktivitet.

INDSAMLING AF PERSONLIGE DATA

Vi kan bruge forskellige metoder til at indsamle data fra og om dig, herunder følgende:

  • Via direkte interaktioner. Du kan give os dine personlige oplysninger og data om rekrutteringsprocessen ved at: a) udfylde en jobansøgningsformular på vores karriereside, b) oplyse en e-mailadresse for at registrere dig på vores websteder og/eller modtage vores nyhedsbrev eller c) oplyse dine kontaktoplysninger via vores formular til registrering og/eller nyhedsbreve.
  • Automatiserede teknologier. Når du interagerer med vores websteder, indsamler vi automatisk tekniske data om dit udstyr, dine browsinghandlinger og -mønstre. Vi indsamler disse data ved hjælp af cookies, serverlogs og andre lignende teknologier.
  • Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder. Vi kan indgå partnerskaber med tredjeparter (såsom indholdsleverandører og analysevirksomheder, herunder Google Analytics, OptInMonster, Hotjar og Convert.com) for at hjælpe os med at forbedre tjenesterne på vores websted, herunder for at give dig relevant og interessant indhold og for at foretage analyser og målinger for at forstå, hvordan vores tjenester bruges. Disse virksomheder kan indsamle oplysninger fra dig automatisk i forbindelse med dit besøg.

Generelt kan vores websteder tilgås og bruges uden registrering og uden at du behøver at give os personlige data (personlige oplysninger, profildata og/eller data om rekrutteringsprocesser). Du kan vælge at modtage oplysninger om kampagner, bonusser, væddemål, tips og strategier ved at tilmelde dig vores mailingliste ved at oplyse din e-mailadresse. Du kan til enhver tid fravælge at modtage sådanne meddelelser ved at skrive til os eller klikke på knappen “afmelding” i en af vores e-mails til dig. Hvis du kontakter os, enten via e-mail, via kontaktformularer eller på anden vis, kan vi gemme en kopi af denne korrespondance.

Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter til markedsføringsformål, medmindre du har givet os dit udtrykkelige samtykke til at gøre det

ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi kan bruge dine Personoplysninger til følgende formål:

Tilvejebringelse af vores tjenester, hvilket kan omfatte:

  • Drift, evaluering, vedligeholdelse, forbedring og levering af vores tjenesters funktioner og funktionalitet;
  • Udførelse af en betalingstransaktion, der er iværksat af dig;
  • Kommunikere med dig vedrørende din konto hos os, hvis du har en konto, herunder ved at sende dig servicerelaterede e-mails eller meddelelser (f.eks. meddelelser vedrørende kontoverificering, ændringer eller opdateringer af funktionaliteten af vores tjenester, tekniske og sikkerhedsmæssige meddelelser og advarsler samt supportmeddelelser)
  • Personliggørelse af den måde, hvorpå vi leverer vores tjenester;
  • Administration og beskyttelse af vores virksomhed; og
  • yde support og vedligeholdelse af vores tjenester, herunder at besvare dine servicerelaterede anmodninger, spørgsmål og feedback.

Til forskning og udvikling

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler, til vores egne forsknings- og udviklingsformål, som omfatter:

  • Udvikling eller forbedring af vores tjenester; og
  • Udvikling og oprettelse af analyser og relateret rapportering.

Markedsføring

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at danne os et billede af, hvilke tjenester vi tror, du måske ønsker eller har brug for, eller hvad der kan være af interesse for dig.

Vi kan kontakte dig med markedsføringskommunikation ved hjælp af de personoplysninger, du har givet os, hvis du aktivt har udtrykt din interesse i at benytte vores tjenester eller har benyttet dig af vores tjenester, og du under alle omstændigheder ikke har fravalgt at modtage denne markedsføring, i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid bede os om at stoppe med at sende dig markedsføringsmeddelelser ved at kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger eller ved at klikke på det link til fravalg, der er inkluderet i hver markedsføringsmeddelelse.

Hvis du vælger at fravælge at modtage vores markedsføringsmeddelelser, fortsætter vi med at udføre vores andre relevante aktiviteter ved hjælp af dine personoplysninger, herunder at sende ikke-markedsføringsmeddelelser.

Håndtering af vores rekruttering og behandling af ansættelsesansøgninger

Vi behandler Personoplysninger, såsom oplysninger, der er indsendt til os i en jobansøgning, for at lette vores rekrutteringsaktiviteter og behandle ansættelsesansøgninger, f.eks. ved at evaluere en jobkandidat til en ansættelsesaktivitet og overvåge rekrutteringsstatistikker.

Overholdelse af lovgivningen

Vi bruger dine Personoplysninger, som vi mener er nødvendige og hensigtsmæssige for at overholde gældende love, lovlige anmodninger og juridiske processer, f.eks. for at svare på stævninger eller anmodninger fra offentlige myndigheder.

Overholdelse, forebyggelse af svig og sikkerhed

Vi bruger dine Personoplysninger, som vi mener er nødvendigt eller hensigtsmæssigt for at (a) håndhæve de vilkår og betingelser, der gælder for vores tjenester; (b) beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom og/eller dine eller andres rettigheder; og (c) beskytte, efterforske og afværge svigagtig, skadelig, uautoriseret, uetisk eller ulovlig aktivitet.

Med dit samtykke

I nogle jurisdiktioner kan gældende lovgivning kræve, at vi anmoder om dit samtykke til at bruge dine personoplysninger i visse sammenhænge, f.eks. når vi ønsker at sende dig visse markedsføringsmeddelelser. Hvis vi anmoder om dit samtykke til at bruge dine Personoplysninger, har du ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst på den måde, der er angivet, når vi anmodede om samtykket, eller ved at kontakte os. Hvis du har givet samtykke til at modtage marketingkommunikation fra vores tredjepartspartnere, kan du trække dit samtykke tilbage ved at kontakte disse partnere direkte.

For at skabe anonyme data

Vi kan oprette anonyme data ud fra dine personoplysninger og andre personer, hvis personoplysninger vi indsamler. Vi gør Personoplysninger til anonyme data ved at udelukke oplysninger, der gør dataene personligt identificerbare for dig, og bruger disse anonyme data til vores lovlige forretningsformål.

HVEM GIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL

Vi kan være nødt til at videregive dine data til følgende parter:

Gruppemedlemmer

Vi kan videregive dine Personoplysninger til andre Gruppemedlemmer til formål, der er i overensstemmelse med denne Politik.

Tjenesteudbydere

Vi kan anvende tredjeparter til at administrere og levere tjenester på vores vegne (f.eks. tredjeparter, der yder kundesupport, tredjeparter, som vi engagerer til at hoste, administrere, vedligeholde og udvikle vores websteder, mobilapplikationer og IT-systemer, og tredjeparter, der hjælper os med at behandle betalinger). Disse tredjeparter må kun bruge dine oplysninger efter vores anvisninger og på en måde, der er i overensstemmelse med denne politik. Det er forbudt for disse tredjeparter at bruge eller videregive dine oplysninger til andre formål.

Deltagere i transaktionsbehandlingskæden

Vi kan dele dine personoplysninger med virksomheder i transaktionsbehandlingskæden i forbindelse med behandling af en betalingstransaktion, såsom handlende, banker eller andre kortudstedere, kortforeninger, kortforeninger, operatører af debetnetværk og deres medlemmer.

Professionelle rådgivere

Vi kan videregive dine Personoplysninger til professionelle rådgivere, såsom advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaber, hvor det er nødvendigt i forbindelse med de professionelle tjenester, som de yder os.

Overholdelse af love og retshåndhævelse; beskyttelse og sikkerhed

GDC kan videregive oplysninger om dig til myndigheder eller retshåndhævende myndigheder eller private parter som krævet ved lov og videregive og bruge sådanne oplysninger, som vi anser for nødvendige eller hensigtsmæssige for at (a) overholde gældende love og lovlige anmodninger og retssager, f.eks. for at reagere på stævninger eller anmodninger fra offentlige myndigheder; (b) håndhæve de vilkår og betingelser, der gælder for vores tjenester; (c) beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom og/eller dine eller andres rettigheder; og (d) beskytte, efterforske og afværge svigagtig, skadelig, uautoriseret, uetisk eller ulovlig aktivitet.

DATASIKKERHED OG OPBEVARING AF DATA

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data ved et uheld går tabt, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde, ændres eller videregives. Dertil kommer, at vi begrænser adgangen til dine Personoplysninger til de medarbejdere, agenter, entreprenører, datterselskaber, associerede selskaber og andre tredjeparter, som har et forretningsmæssigt behov for at vide det. De vil kun behandle dine Personoplysninger efter vores anvisninger, og de er underlagt en tavshedspligt. Vi har indført kommercielt rimelige procedurer til at håndtere enhver formodet overtrædelse af persondata og vil underrette dig og enhver gældende tilsynsmyndighed om en overtrædelse, hvis vi er juridisk forpligtet til det.

Vi behandler og opbevarer de relevante Personoplysninger så længe det er nødvendigt eller påkrævet for at opfylde vores juridiske, kontraktmæssige eller lovbestemte forpligtelser og/eller for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav.

DINE RETTIGHEDER OG VALG

I dette afsnit beskriver vi de rettigheder og valgmuligheder, der er tilgængelige for alle brugere. Brugere, der befinder sig i Europa, kan læse yderligere oplysninger om deres rettigheder i punkt 8 nedenfor.

Markedsføringskommunikation

Du kan til enhver tid bede os om at stoppe med at sende dig markedsføringsmeddelelser ved at kontakte os eller ved at klikke på det opt-out-link, der er inkluderet i hver markedsføringsmeddelelse. Du kan fortsætte med at modtage servicerelaterede og andre meddelelser uden for markedsføring.

Valg af at afstå fra at give dine personlige oplysninger

Når vi anmoder om Personoplysninger direkte fra dig, behøver du ikke at give os dem. Hvis du beslutter dig for ikke at give de ønskede oplysninger, kan vi under visse omstændigheder ikke være i stand til at levere tjenester til dig. Vi kan f.eks. ikke være i stand til at behandle din transaktion.

Adgang til, ændring eller sletning af dine oplysninger

I nogle jurisdiktioner kan gældende lovgivning give enkeltpersoner ret til at få adgang til, ændre eller slette deres personlige oplysninger i nogle. Du kan kontakte GDC direkte for at anmode om adgang til, ændre eller slette dine oplysninger. Vi er muligvis ikke i stand til at give adgang til, ændre eller slette dine oplysninger under alle omstændigheder.

Klager

Hvis du har en klage over vores håndtering af dine Personoplysninger, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger. Vi anmoder om, at en klage indgives skriftligt. Du bedes give oplysninger om din bekymring eller klage, så vi kan undersøge den. Vi vil afgøre, om vi skal træffe foranstaltninger som svar på din klage, hvilket i givet fald kan omfatte interne drøftelser med relevante virksomhedsrepræsentanter. Vi kan kontakte dig for at få yderligere oplysninger eller en afklaring af din bekymring eller klage. Vi vil kontakte dig for at informere dig om vores svar på din klage. Du kan også have ret til at indgive en klage til et nationalt eller lokalt tilsynsorgan.

YDERLIGERE OPLYSNINGER TIL EUROPÆISKE BRUGERE

Dataansvarlig

GDC er den dataansvarlige med henblik på den generelle forordning om databeskyttelse (“GDPR”) og andre gældende databeskyttelseslove. Det betyder, at GDC er hovedansvarlig for at passe på dine personoplysninger, og denne politik fastlægger midlerne og formålene med behandlingen af personoplysningerne.

Retsgrundlag for behandling

Vi er forpligtet til at informere dig om retsgrundlaget for vores behandling af dine Personoplysninger, som er beskrevet i tabellen nedenfor. Hvis du har spørgsmål om retsgrundlaget for, hvordan vi behandler dine Personoplysninger, bedes du kontakte os på dataprotection@gdcgroup.com.

Formål med behandlingen Retsgrundlag
Levering af vores tjenester Behandlingen er nødvendig for at opfylde den kontrakt, der regulerer vores levering af tjenesterne.
Markedsføring, Til forskning og udvikling, Til at administrere vores rekruttering og behandle ansættelsesansøgninger, Til overholdelse, forebyggelse af svig og sikkerhed, For at skabe anonyme data Disse behandlingsaktiviteter udgør vores legitime interesser. Vi sikrer os, at vi overvejer og afvejer enhver potentiel indvirkning på dig og dine rettigheder, før vi behandler dine personoplysninger i vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personoplysninger til aktiviteter, hvor vores interesser tilsidesættes af konsekvenserne for dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde er forpligtet eller tilladt ved lov til det).
For at overholde lovgivningen Behandlingen er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser.
Med dit samtykke Behandlingen er baseret på dit samtykke. Hvis vi baserer os på dit samtykke, har du ret til når som helst at trække det tilbage på den måde, der er angivet på det tidspunkt, hvor vi indsamler dine oplysninger, eller ved at kontakte os på dataprotection@gdcgroup.com

Anvendelse til nye formål

Vi kan bruge dine personoplysninger til grunde, der ikke er beskrevet i denne politik, hvis loven tillader det, og grunden er forenelig med det formål, som vi indsamlede dem til.

Hvor længe vil vi bruge dine Personoplysninger?

Vi vil bruge dine Personoplysninger så længe som nødvendigt baseret på hvorfor vi indsamlede dem og hvad vi bruger dem til. Dette kan omfatte vores behov for at opfylde et juridisk, lovgivningsmæssigt, regnskabsmæssigt eller rapporteringskrav.

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for Personoplysninger tager vi hensyn til mængden, arten og følsomheden af Personoplysningerne, den potentielle risiko for skade som følge af uautoriseret brug eller videregivelse af dine Personoplysninger, de formål, som vi behandler dine Personoplysninger til, og om vi kan nå disse formål på anden vis, samt de gældende lovkrav.

Generelt set opbevarer vi dine personoplysninger i den periode, hvor du er involveret/engageret med os, og så længe det er rimeligt nødvendigt derefter. Der er også visse typer af oplysninger, som ifølge loven skal opbevares i en bestemt periode.

Dine individuelle juridiske rettigheder

Du har ret til at få adgang, rettelse, sletning, begrænsning af personoplysninger, portabilitet af personoplysninger og at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, på de betingelser og begrænsninger, der er fastsat i kapitel III i GDPR som følger:

  • Adgang. Du har ret til at spørge os, om vi behandler dine personoplysninger, og i bekræftende fald at få en kopi af de personoplysninger, vi har om dig, samt at få visse andre oplysninger om vores behandlingsaktiviteter.
  • Korrektion. Hvis nogen Personoplysninger, som vi har om dig, er ufuldstændige eller unøjagtige, kan du kræve, at vi retter dem, selv om vi muligvis skal kontrollere nøjagtigheden af de nye oplysninger, som du giver os.
  • Sletning. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personoplysninger, hvis der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem.
  • Objektiv Når vores grund til at behandle dine personoplysninger er berettiget interesse, kan du gøre indsigelse mod behandlingen, da du mener, at den påvirker dine grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvis vi behandler dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.
  • Begrænsning. Du kan bede os om at suspendere vores brug af dine Personoplysninger i følgende scenarier:
    – hvis du ønsker, at vi skal fastslå dataenes nøjagtighed;
    – hvis vores brug af dine Personoplysninger er ulovlig, men du ikke ønsker, at vi sletter dem;
    – hvis du har brug for, at vi opbevarer dine data i en længere periode, end vi normalt ville gøre, fordi du har brug for dem for at fastslå, udøve eller forsvare juridiske krav, eller
    – du har gjort indsigelse mod vores brug af dine data, men vi skal kontrollere, om vi har mere tungtvejende legitime grunde til at bruge dem.
  • Overførsel. Hvor det er muligt, vil vi give dig eller en tredjepart, som du har valgt, dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for Personoplysninger, som du har givet os dit oprindelige samtykke til at bruge dem, eller hvor vi har brugt oplysningerne til at opfylde en kontrakt med dig.
  • Træk samtykke tilbage. Hvis vores begrundelse for behandling er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan det være, at vi ikke kan levere visse tjenester til dig. Vi vil underrette dig, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt, hvor du trækker dit samtykke tilbage.
  • Automatiseret beslutningstagning. Du har ret til ikke at blive underlagt automatiseret beslutningstagning (f.eks. profilering), som i væsentlig grad påvirker dig. Du kan ikke gøre brug af denne ret i følgende tilfælde:
    – Den automatiserede afgørelse er nødvendig for at indgå eller opfylde en kontrakt med dig.
    – Vi har dit udtrykkelige samtykke til at træffe en sådan beslutning.
    – Den automatiserede afgørelse er godkendt i henhold til lokal lovgivning i en EU-medlemsstat.
    I de to første tilfælde, der er beskrevet ovenfor, har du dog stadig ret til at få menneskelig indgriben i forbindelse med beslutningen, til at give udtryk for dit synspunkt og til at anfægte beslutningen.

Hvis du har spørgsmål om denne politik eller ønsker at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, bedes du kontakte os på dataprotection@gdcgroup.com.

Vi kan have brug for at anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre, at du er berettiget til at udøve en rettighed i forbindelse med dine personoplysninger. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at Personoplysninger ikke videregives til personer, der ikke har ret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning for at fremskynde vores svar.

Der kan være juridiske eller andre grunde til, at vi ikke kan eller ikke er forpligtet til at opfylde en anmodning om at udøve dine rettigheder. Vi vil bruge tilgængelige lovlige undtagelser fra dine individuelle rettigheder i det omfang, det er hensigtsmæssigt. Hvis vi afviser din anmodning, vil vi fortælle dig hvorfor, med forbehold af juridiske begrænsninger.

Du har også ret til til enhver tid at indgive en klage til en tilsynsmyndighed (for yderligere oplysninger gå til https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en).

OPLYSNINGER TIL INDBYGGERE I CALIFORNIEN

Vi er forpligtet af California Consumer Privacy Act of 2018 (“CCPA”) til at give borgere i Californien oplysninger om, hvordan vi indsamler, bruger og deler deres personoplysninger, og om de rettigheder og valgmuligheder, vi tilbyder borgere i Californien vedrørende vores håndtering af personoplysningerne.

Dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger i Californien

Som indbygger i Californien har du de rettigheder, der er anført nedenfor. Disse rettigheder er dog ikke absolutte, og vi kan afvise din anmodning som tilladt i henhold til CCPA.

  • Information. Du kan anmode om følgende oplysninger om, hvordan vi har indsamlet og brugt dine Personoplysninger i de seneste 12 måneder:

    – De kategorier af personoplysninger, som vi har indsamlet.
    – De kategorier af kilder, hvorfra vi har indsamlet Personoplysninger.
    – Det forretningsmæssige eller kommercielle formål med indsamlingen af personoplysningerne.
    – De kategorier af tredjeparter, som vi kan dele dine personoplysninger med.
    – Om vi har videregivet dine personoplysninger til et forretningsmæssigt formål, og i givet fald hvilke kategorier af personoplysninger hver enkelt modtagerkategori har modtaget.
    – Om vi har solgt dine personoplysninger, og i givet fald hvilke kategorier af personoplysninger hver kategori af modtager har modtaget.

  • Adgang. Du kan anmode om en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig.
  • Sletning. Du kan bede os om at slette de personoplysninger, som vi opbevarer om dig.
  • Non-diskrimination. Du har ret til at udøve de rettigheder, der er beskrevet ovenfor, uden at blive udsat for forskelsbehandling. Det betyder, at vi ikke vil straffe dig for at udøve dine rettigheder ved at foretage handlinger som f.eks. ved at nægte dig varer eller tjenester, øge prisen/prisen på varer eller tjenester, forringe servicekvaliteten eller ved at antyde, at vi kan straffe dig som beskrevet ovenfor for at udøve dine rettigheder. CCPA giver os dog mulighed for at opkræve dig en anden pris eller levere en anden servicekvalitet, hvis denne forskel står i rimeligt forhold til værdien af de personoplysninger, som vi ikke kan bruge.

Sådan udøver du dine rettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger i Californien på følgende måde:

Ret til information, adgang og sletning

Du kan anmode om at udøve dine rettigheder til information, adgang og sletning ved at:

  • Kontakt os på dataprotection@gdcgroup.com
  • Identifikationsbekræftelse. CCPA kræver, at vi verificerer identiteten af den person, der indsender anmodningen, før vi giver et indholdsmæssigt svar på anmodningen. En anmodning skal være tilstrækkelig detaljeret til, at vi kan forstå, vurdere og svare. Anmodningsstilleren skal give tilstrækkelige oplysninger til, at vi med rimelighed kan kontrollere, at personen er den person, som vi har indsamlet oplysninger om. En anmodning kan også fremsættes på vegne af dit barn under 13 år.
  • Autoriserede agenter. Beboere i Californien kan give en “autoriseret agent” beføjelse til at indsende anmodninger på deres vegne. Vi kræver, at den bemyndigede agent har en skriftlig tilladelse, der bekræfter denne bemyndigelse.

Salg af personlige oplysninger

Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter som defineret i CCPA.

Personlige oplysninger, som vi indsamler, bruger og deler

Tabellen nedenfor opsummerer, hvilke data vi kan indsamle eller hvilke data der kan være blevet indsamlet fra indbyggere i Californien i løbet af de sidste 12 måneder før denne politiks ikrafttrædelsesdato.

Bemærk venligst, at de kategorier og eksempler, der er angivet i nedenstående liste, er dem, der er defineret i CCPA. Dette betyder ikke, at alle eksempler på den pågældende kategori af personlige oplysninger rent faktisk blev indsamlet af GDC, men afspejler vores gode tro på, at nogle af disse oplysninger fra den pågældende kategori efter vores bedste overbevisning kan være og kan være blevet indsamlet. For eksempel vil visse kategorier af personlige oplysninger kun blive indsamlet, hvis du har givet disse personlige oplysninger direkte til os.

Kategorier af oplysninger, som vi indsamler Dataelementer inden for kategorien Indsamler vi disse oplysninger? Deler vi disse oplysninger til forretningsformål
Identifikatorer Rigtigt navn, alias, postadresse, unik personlig identifikator, kundenummer, e-mail-adresse, kontonavn, andre lignende identifikatorer. Ja Nej
Online-identifikatorer En onlineidentifikator eller anden vedvarende identifikator, der kan bruges til at genkende en person, familie eller enhed over tid og på tværs af forskellige tjenester, herunder, men ikke begrænset til, en enhedsidentifikator, en internetprotokoladresse, cookies, beacons, pixeltags, mobile annonceidentifikatorer eller lignende teknologi, kundenummer, unikt pseudonym eller brugeralias, telefonnumre eller andre former for vedvarende eller sandsynlige identifikatorer (f.eks, identifikation af en person eller en enhed med en grad af sikkerhed eller mere sandsynligt end ikke), der kan bruges til at identificere en bestemt person eller enhed. Ja Nej
Beskyttede klassificeringskarakteristika Race, religion, seksuel orientering, kønsidentitet, kønsudtryk, alder Alder muligt Nej
Kommercielle oplysninger Optegnelser over personlige ejendele, produkter eller tjenesteydelser, der er købt, erhvervet eller overvejet, eller andre køb eller forbrugshistorier eller -tendenser Nej Nej
Biometriske oplysninger En persons fysiologiske, biologiske eller adfærdsmæssige karakteristika, herunder DNA, der enkeltvis eller i kombination med hinanden eller med andre identifikationsdata kan anvendes til at fastslå en persons identitet. Biometriske oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til, billeder af iris, nethinde, fingeraftryk, ansigt, hånd, håndflade, venemønstre og stemmeoptagelser, hvorfra der kan udtrækkes en identifikationsskabelon, f.eks. et ansigtsaftryk, en minutiøs skabelon eller et stemmeaftryk, og tastetrykemønstre eller -rytmer, gangmønstre eller -rytmer samt søvn-, sundheds- eller motionsdata, der indeholder identifikationsoplysninger Nej Nej
Internet- eller netværksoplysninger Browsinghistorik, søgehistorik og oplysninger om en forbrugers interaktion med et websted, en applikation eller en reklame på internettet. Ja Ja
Geolokaliseringsdata Præcis placering, f.eks. udledt fra GPS-koordinater eller telemetrioplysninger. Ja Ja
Oplysninger om erhverv eller beskæftigelse Oplysninger om en persons nuværende, tidligere eller fremtidige beskæftigelse eller erhvervserfaring (f.eks. jobhistorik, præstationsvurderinger) og uddannelsesbaggrund. Mulig Nej
Finansielle oplysninger Bankkontonummer, debet- eller kreditkortnumre, forsikringspolicenummer og andre finansielle oplysninger. Ja Ja
Medicinske oplysninger Personlige oplysninger om en persons helbred eller sundhedspleje, herunder oplysninger om sygeforsikring. Nej Nej

OPLYSNINGER OM COOKIES

Cookies er små datastykker, der serveres på din computer, og som husker, hvad du indtaster, mens du surfer på et websted. Du kan få flere oplysninger om cookies, og hvordan de fungerer, på: www.aboutcookies.org.

Vi bruger cookies til at forbedre vores service og til at forbedre din brugeroplevelse, f.eks. for at vise dig de mest relevante oplysninger, når du vender tilbage til vores websted.

Når vi bruger cookies, behandler vi typisk ikke oplysninger, der identificerer en bruger personligt.. Ved at bruge vores websteder giver du dit samtykke til, at vi bruger cookies.

Du kan til enhver tid administrere brugen af cookies, deaktivere eller slette cookies via dine browserindstillinger. Hjælp-funktionen i din foretrukne browser bør give dig de korrekte oplysninger.

Mere oplysninger om, hvordan du deaktiverer eller sletter cookies, kan findes nedenfor samt på https://www.aboutcookies.org/cookie-faq/.

Nogle browsere indeholder nyttige cookie-vejledninger:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&p=cpn_cookies
  • Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Cookies
  • Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835
  • Safari 5 til Mac: https://support.apple.com/e
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/en/cookies.html

Desuden tilbyder Google Analytics sine egne muligheder for at fravælge indstillinger:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

I forbindelse med mobile enheder kan det være nødvendigt at konsultere enhedens brugsanvisning for at administrere cookies effektivt. Begrænsning af cookies kan have en indvirkning på funktionaliteten af vores websteder.

TYPER AF COOKIES

Vi kan bruge cookies til forskellige formål og med forskellige funktioner.

Essentielle cookies er nødvendige for, at vores websteder kan fungere effektivt. De hjælper med at gøre vores websteder anvendelige ved at muliggøre grundlæggende funktioner såsom sidebesøg og adgang til sikre områder på vores websteder. Cookies af denne art kan også bruges til at beskytte og fremskynde vores websteder af sikkerhedsmæssige årsager og til at identificere vores betroede besøgende. De kan filtrere bots og skelne dem fra legitime brugere og forhindre enhver form for spam-aktivitet på vores websteder.

Præferencecookies gør det muligt for vores websteder at huske oplysninger, der ændrer den måde, som vores websteder opfører sig eller ser ud på. De kan også bruges til at levere de tjenester, du har bedt om.

Analysecookies analyserer oplysninger om, hvordan vores websteder bruges. Analytics-cookies kan behandle oplysninger om antallet af besøgende på vores websteder, hvor de besøgende på vores websteder kommer fra, de sider, de besøger, scroll-aktiviteter, downloads, oplysninger om brugeragenter, den tid, der bruges på vores websteder, og den omtrentlige geografiske placering af en enhed, som du bruger til at få adgang til vores websteder. Vi bruger disse oplysninger til at udarbejde rapporter, som hjælper os med at forbedre vores websteder.

Hvis vi tillader andre at anvende cookies via vores websteder og/eller apps, kaldes disse cookies for “tredjepartscookies”.

Nedenfor finder du flere oplysninger om de mest almindelige cookies, som vi bruger, hvordan de bruges, og hvor længe de bliver gemt på din computer eller enhed.

Vores mest almindelige cookies er:

Cookie Beskrivelse
KAX_P - Placeret af GDC Dette er en førsteparts-cookie, der giver os oplysninger om, hvordan besøgende finder vores websteder (f.eks. om de klikkede på et Google-søgeresultat, en annonce eller indtastede en af vores websteds adresser i deres browser). Denne cookie gemmes i 1 måned.
Google Analytics - Placeret af Google Denne tredjepartscookie giver os oplysninger om din brug af webstedet, herunder hvorfra webstedet er besøgt, tidspunktet for besøget, besøgstidspunkt, viste sider osv. Denne cookie gemmes i 2 år.
Google AdWords - Placeret af Google Denne tredjepartscookie gør det muligt for os at reklamere for vores websted ved hjælp af Google AdWords-kampagner. Denne cookie gemmes i 2 år.
Google-cookies _ga - Google-cookie, der bruges til at identificere brugere, og som udløber efter 2 år. _gid - Google-cookie, der bruges til at identificere brugere, og som udløber efter 24 timer. _gasessionid - Placeres af Google. Bruges til at knytte brugeraktivitet til et bestemt tidsvindue. _gaclientid - Placeret af Google. Unik identifikator for et browser-enhedspar, der hjælper Google Analytics med at knytte brugerhandlinger på et websted sammen. _utmzz - Placeret af Google. Bruges til at spore, hvor de besøgende kom fra.
Microsoft-cookies Microsoft Clarity. Placeret af Microsoft. Bruges til at spore, hvordan brugerne interagerer med et websted. MMID - Placeret af Microsoft Identificerer unikke webbrowsere, der besøger Microsoft-websteder.
KTag Cookies (vores interne sporingssystem) g_uuid - KTag-bruger-ID. Placeret af gambling.com-gruppen og bruges til at tildele en anonym identifikator til hver bruger, så vi kan tilpasse indholdet til dine præferencer. g_sid - KTag-sessions-id. Placeret af gambling.com group og bruges til at tildele en anonym session til hver bruger, så vi kan spore, hvilke reklamer der fungerer bedst.
Optin Monster Cookies Placeret af Optin Monster. Bruges til at spore brugerinteraktioner med AB-tests.
Brugerdefinerede cookies PrivacyModalVisited. Placeret af gambling.com. Bruges til at spore, om brugerne har interageret med en model for at undgå at vise den to gange.
Hotjar - Placeret af Hotjar Denne tredjepartscookie giver os mulighed for at måle og observere brugeradfærd på vores websteder uden forbindelse til personlige oplysninger.
Outbrain Denne tredjepartscookie giver os mulighed for at skræddersy indhold baseret på seernes præferencer. Denne cookie gemmes i 10 måneder.
Viafoura Denne tredjepartscookie gør det muligt for os at skabe interaktive funktioner for vores brugere på nogle af vores websteder, og den gør det muligt for dig at logge ind for at kunne skrive en kommentar, synes godt om en kommentar, følge en bruger eller en samtale osv.
Cloudflare - Placeret af Cloudfare. Denne cookie er strengt nødvendig for Cloudflare´s sikkerhedsfunktioner og kan ikke slås fra. Den svarer ikke til noget bruger-id i dit webprogram og gemmer ikke nogen personligt identificerbare oplysninger. Denne cookie gemmes i 12 måneder.
Vizibl Denne cookie bruges til at levere GDC-annoncer, der er relevante for dig, baseret på dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en reklame, samt til at hjælpe med at måle effektiviteten af en reklamekampagne. Denne cookie gemmes på ubestemt tid.
Facebook tilpassede målgrupper Denne cookie bruges til at levere GDC-annoncer, der er relevante for dig, baseret på dine handlinger på stedet. Denne cookie gemmes i 180 dage. Vi kan bruge Facebook custom audiences til at levere reklamer til e-mailabonnenter baseret på e-mailadresser, som vi har indsamlet. For yderligere oplysninger om Facebook-annoncering kan du besøge her. For at lære, hvordan du fravælger Facebook-annoncering, bedes du besøge her.
PushEngage Denne cookie bruges til at sende dig notifikationer, der er relevante for dig baseret på dine interesser, efter at du har tilmeldt dig til at modtage notifikationer fra GDC. De bruges også til at sende dig meddelelser baseret på din geolokalisering. For instruktioner om, hvordan du afmelder dig fra at modtage meddelelser, kan du besøge her.
Kohorte - ID Denne cookie bruges til at kategorisere brugeren i en gruppe på baggrund af deres enhed, så vi kan skræddersy bedre tilbud til dig.
Criteo Denne cookie bruges til at levere GDC-annoncer, der er relevante for dig, baseret på dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en reklame, samt til at hjælpe med at måle effektiviteten af en reklamekampagne. Denne cookie gemmes på ubestemt tid. Hvis du ønsker at fravælge vores tjeneste for alle browsere, som vi har været i stand til at forbinde med cookie-id´et for din nuværende browser, kan du se fravalgsmodulet, der er inkluderet i afsnittet "Brugervalg" her. Hvis du kun ønsker at fravælge din nuværende browser, skal du fjerne markeringen i feltet.

Bemærk venligst, at vores annoncører også kan bruge cookies på deres websteder, og vi har ingen kontrol over denne brug.

Hvis du har spørgsmål om denne politik, eller hvis du ønsker at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, bedes du kontakte os på dataprotection@gdcgroup.com.

Vi vil besvare alle legitime anmodninger omgående og under alle omstændigheder inden for de tidsrammer, der er foreskrevet i gældende lovgivning. Generelt skal vi svare på forespørgsler inden for en måned fra modtagelsen af anmodningen. Lejlighedsvis kan det tage os længere tid end en måned, hvis din forespørgsel er særlig kompleks, eller hvis du har fremsat flere forespørgsler. I så fald giver vi dig besked og holder dig opdateret.

author
Direktør

Fintan Costello er en veteran i spilindustrien og har haft ledende stillinger hos flere spilvirksomheder, herunder PaddyPower og PokerStars. I en årrække ledede Fintan også Gambling Vertical hos Google.